Gratis verzending vanaf €50,-
14 dagen bedenktijd
Veilig online betalen met iDeal en PayPal
Unieke winkels in hartje Amsterdam

Retouren

Wat zijn de retourmogelijkheden?

Bij onze winkels geldt:
Niet goed, geld terug. Als je de bestelling wilt retourneren heb je daar 14 dagen de tijd voor, vanaf de datum van ontvangst. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling terug te sturen via de post of terug te brengen bij één van onze winkels.

Retourmogelijkheden    Kosten   Verwerking
Winkels Gratis  10 werkdagen
Post € 3,95  10 werkdagen


Geldbedrag bij een retour wordt conforrm de gegevens op het retourformulier teruggestort.

Verpakking voor een retourzending:
Na het invullen van het retourformulier mag je de artikelen welke je wilt retourneren samen met het retourformulier in de verzendzak of doos van de winkel (of in een andere doos of zak) plaatsen. Kies je voor retourneren via een PostNL punt? Plak dan ook de meegeleverde retoursticker op het pakket (dit hoeft niet bij het retourneren via onze winkels).

Terugstorten bij retour aankoop webshop:
Zodra we je artikelen hebben ontvangen storten we je geld binnen 10 dagen terug. Wanneer je ervoor kiest om je bestelling te retourneren in één van onze winkels dan ontvang je dus niet het bedrag in de winkel terug. 

Artikel ruilen:
Als je een artikel wilt omruilen, dan kan dit natuurlijk. Dit werkt hetzelfde als het retourproces; je kunt een nieuwe aankoop online of in één van onze winkels doen.

Bestelling retourneren via een PostNL punt:

  •  Passen mag natuurlijk, maar zorg er wel voor dat de artikelen die je wilt retourneren verder ongedragen en in originele staat zijn.
  •  Vul het retourformulier in.
  •  Verpak de artikelen samen met het retourformulier, plak de retoursticker op je pakket en breng het naar het postkantoor.
  •  Na ontvangst betalen we je het betaalde bedrag inclusief de kosten voor levering zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 10 werkdagen terug. Op het betaalde bedrag zal € 3,95 worden ingehouden voor de retourzending (ongeacht de grootte en het gewicht van het pakket 

Het retouradres is:

The Old Man Boardsports
Damstraat 14
1012 JM Amsterdam

Bestelling retourneren via één van onze winkels (gratis):
Passen mag natuurlijk, maar zorg er wel voor dat de artikelen die je wilt retourneren verder ongedragen en in originele staat zijn. Breng de artikelen en het ingevulde retourformulier naar één van onze winkels en we fixen het voor je.

Online besteld:
Het kan ongeveer 10 werkdagen duren voordat wij je retour hebben ontvangen en verwerkt. 
Let op: Er worden in de winkel géén kosten terugbetaald, de terugbetaling ontvang je op je bankrekening.