Staat jouw vraag er niet tussen? Wij zijn ook bereikbaar via service@theoldman.com en +31 (0) 20 723 7437 om al je vragen te beantwoorden!
Gevonden wat je graag wilt bestellen? Plaats je bestelling door de simpele stappen te volgen die omschreven staan bij bestellen en betalen. Zodra we jouw bestelling en betaalbevestiging hebben ontvangen hoef je alleen nog maar te wachten of naar de winkel te gaan om je bestelling op te halen.
Je hebt keuze uit de volgende betaalmethodes: iDeal, VISA, MasterCard, Maestro, American Express en Bancontact.
De verzendkosten zijn €4,95 voor bestellingen binnen Nederland en België. Bestel je voor meer dan €60,-, dan is verzending gratis.
Bestellingen binnen Nederland worden als pakket met PostNL verzonden inclusief Track & Trace service. PostNL is verantwoordelijk voor de bezorging. Voor leveringen buiten Nederland werkt PostNL samen met een bezorgdienst van het desbetreffende land.
Bestel je op een werkdag binnen Nederland of België dan ontvang je je bestelling over het algemeen binnen 2-3 werkdagen. Bestellingen die op vrijdag na 13:00uur, zaterdag, zondag of op een feestdag worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag verstuurd. Je ontvangt de Track & Trace gegevens zodra jouw bestelling is verwerkt. Zendingen naar een ander Europees land dan Nederland of België verschilt per land.

Ophalen in de winkels kan, indien voorradig, direct!
Als we jouw pakket hebben verwerkt ontvang je per e-mail de Track & Trace gegevens. Vanaf het moment dat we jouw pakket overdragen aan PostNL, kun je de status van de bestelling volgen.
Wij stellen onze producten met de grootst mogelijke zorg samen. Heb je toch het idee dat er iets mist bij het geleverde product of dat er iets defect is? Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact op met onze klantenservice via +31 (0) 20 723 7437 (optie 4) of service@theoldman.com (gelieve incl. foto). We streven ernaar om je, indien nodig, zo snel mogelijk van de missende onderdelen of een nieuw product te voorzien.
Wij stellen je bestelling met de grootst mogelijke zorg samen. Heb je toch een verkeerd artikel ontvangen, dan vragen we je het product met PostNL te retourneren in Nederland en vanuit het buitenland met de standaard vervoerder. De standaardkosten voor het terugsturen storten wij terug op je bankrekening. Gebruik hiervoor het retourformulier. Voor het nasturen van het juiste product rekenen wij uiteraard geen verzendkosten.
Als je de bestelling wilt retourneren heb je daar 14 dagen de tijd voor, vanaf de datum van ontvangst. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling terug te sturen via de post of terug te brengen bij één van onze winkels. De kosten voor retourzending naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket. Het artikel terugbrengen naar de winkel is gratis. Je product dient in originele staat, niet gedragen en met originele verpakking teruggestuurd / gebracht te worden. Let op: na de 14 dagen bedenktermijn is het niet meer mogelijk om te retourneren.
Zodra we je artikelen hebben ontvangen zullen wij het verschuldigde orderbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 10 dagen na het ontvangst van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer je ervoor kiest om je bestelling te retourneren in één van onze winkels dan ontvang je dus niet het bedrag in de winkel terug. De tenaamstelling van de rekening waarvan je jouw geld krijgt teruggestort is : Eberhardt Aziatische Kunst B.V. Dit is de identiteit van de onderneming.
Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 16:30 uur op het nummer +31 (0) 20 723 7437 of via e-mail service@theoldman.com.

Mocht je gebruik maken van e-mail, dan zullen wij deze binnen 24 uur op werkdagen beantwoorden. Vermeld indien van toepassing uw ordernummer om uw aanvraag te bespoedigen.
Heb je een klacht of ben je ergens ontevreden over? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 16:30 uur op het nummer +31 (0) 20 723 7437 of via e-mail service@theoldman.com.

Mocht je gebruik maken van e-mail, dan zullen wij deze binnen 24 uur op werkdagen beantwoorden. Vermeld indien van toepassing uw ordernummer om uw aanvraag te bespoedigen.
Je hebt je succesvol ingeschreven!
This email has been registered