MadChique

1880x970 px

Over de winkel

MadChiqueis een winkel met kleding die anders is, maar heel draagbaar en smaakvol. Jurken, rokken, overhemden, tops, korsetten, maar ook schoenen, accessoires en sieraden, allemaal met een vleugje magie. De bedoeling is dat je bij MadChique een hele nieuwe outfit kunt creëren. De Magische styling van de winkel en de bijzondere collectie maken het tot een onvergetelijke ervaring. MadChiqueis een dochteronderneming van de bekende Chimera Fantasy Shop in de Damstraat en hoort bij het familiebedrijf van The Old Man. MadChique is gelegen in een van de oudste delen van Amsterdam de Zeedijk.
Bezoek de Site heeft een enorm uniek en origineel assortiment. Van prachtige zomerjurken, mystieke hakken en relaxte jumpsuits tot chique tassen, authentieke portemonnees en gekke sokken. Wij zijn van overtuigd dat voor elke dame, welke leeftijd dan ook, van alles leuks te vinden is.
Bezoek de Site

Over het Bedrijf

Vanaf 1988 werd de winkel 'The Old Man Amsterdam', en begonnen de zoons van de Eberhardt's skate- en snowboards te verkopen. Het snowboarden ging skyhigh en begon een compleet eigen leven te leiden. Er was toen nog geen voorbeeld van hoe het moest, alleen veel liefde voor de boardsport. Elke donderdag waren er screenings van opkomende boardfilms en bijna alle succesvolle Nederlandse Boardsporters werden gesponsored door de winkel. Al snel was The Old Man dè toonaangevende skate en snowboardshop van Amsterdam. Later kwamen daar andere boardsports, zoals surf- en wakeboard bij. Intussen bestaat The Old Man Amsterdam al meer dan 30 jaar en bestaan we uit 8 unieke winkels. Waaronder dus deze unieke winkel, MadChique.

MADCHIQUE VOLGEN!

MadChique kan je natuurlijk ook volgen via Facebook of Instagram. Hier krijg je updates over de nieuwe collecties en artikelen, kortingen en events.

Kom eens langs

Zeedijk 80, 1012BB
Amsterdam, Nederland

Tel: 020 774 7914br> Email:
Openingstijden:
Maandag tot Zaterdag: 9.00 - 18.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je hebt je succesvol ingeschreven!
This email has been registered