RETOURNEREN BIJ THE OLD MAN – The Old Man Boardsports

Gratis verzending vanaf €60!

Start your plan at The Old Man!

Valuta
Taal

Niet goed, geld terug! Als je een bestelling wilt retourneren dan heb je daar 14 dagen de tijd voor, vanaf de datum van ontvangst. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling terug te sturen via DHL of DPD of terug te brengen bij één van onze winkels. Je kan je retourpakket gemakkelijk bij ons online aanmelden. Wij genereren een verzendlabel, plak die op de verpakking en breng het pakketje naar een drop-of point van DHL of DPD.


Passen mag natuurlijk, maar zorg er wel voor dat de artikelen die je wilt retourneren ongedragen en in originele staat zijn.  Schoenen dienen in de onbeschadigde originele doos retour te komen en labels mogen niet zijn verwijderd. Om te voorkomen dat de originele schoenendoos beschadigd, kan de kartonnen omdoos worden hergebruikt. Een beschadigde schoenendoos kunnen wij niet retour nemen. 

HOE MOET IK RETOURNEREN? 

STAP 1: MELD JE PAKKET AAN

 

Selecteer binnen 14 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen de items die jij wilt retourneren en kies de gewenste retour methode.  Wij bieden verschillende mogelijkheden aan. Klik hier of op de knop hieronder en gebruik je ordernummer en je e-mailadres voor de aanmelding. Op deze pagina wordt er gevraagd naar je e-mail adres en ordernummer. Wij refereren hier naar het ordernummer die je vindt bij de orderbevestiging. Deze begint altijd met #TOM. Vul je gegevens in meld je pakketje aan als retour.

STAP 2: PAK JE PAKKET IN

 

Pak de artikelen die je retour wilt sturen in. Dit mag de oude verpakking zijn die je van ons hebt ontvangen of een nieuwe verpakking. Bij volledige terugzending van alle producten uit de originele bestelling. Zullen de verzendkosten die zijn betaald bij het plaatsen van de bestelling ook worden teruggestort. De kosten voor een retourzending zijn voor je eigen rekening. Een overzicht van de prijzen vind je hieronder.

STAP 3: VERSTUUR JE PAKKET

Breng binnen 3 werkdagen na je retouraanmelding je pakket naar een DPD of DHL drop-of-point. Of kies voor onze ophaal service! Als je hiervoor kiest komt de ophaalservice je pakket thuis ophalen. (Kan alleen binnen Nederland)

STAP 4: TERUGBETALING

Als we je pakketje in ontvangst hebben genomen dan krijg je binnen 14 werkdagen  bedrag van de retour gestuurde artikelen teruggestort op je rekening. De kosten van de retourzending worden in mindering gebracht.

 

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR EEN RETOURPAKKET?

In Nederland zijn de kosten voor een retourzending: €6,04. Als je je pakket thuis wilt laten ophalen dan zijn de kosten: €6,96. Voor onze complete lijst met tarieven zie hieronder: 

Bestelling retourneren bij onze winkel (gratis):

Als je liever het pakketje wilt retourneren in onze winkel dan is dat ook mogelijk. Meld je pakketje online aan via de knop hierboven, klik op de optie: in-store retun. Je krijgt een bevestigingsmail, deze laat je zien bij de kassa. Daarnaast ontvang je een document met instructies over hoe en waar het pakketje naar toe moet. Breng de artikelen ongedragen en in orginele staat samen naar The Old Man Boardsports Damstraat 14 Amsterdam en we fixen het voor je.

Terugbetaling van een retour:

Zodra we je artikelen hebben ontvangen zullen wij het verschuldigde orderbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 werkdagen na het ontvangst van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Het bedrag wordt teruggestort naar het bij ons bekende bankrekeningnummer.

Wanneer je ervoor kiest om je bestelling te retourneren in onze winkel dan ontvang je het bedrag ook teruggestort op je rekening en dus niet contant in de winkel. 

Artikel ruilen:

Als je een artikel wilt omruilen, dan kun je het artikel retourneren en tegelijk een nieuw product bestellen. Helaas kan de betaling niet met de terugbetaling worden verrekend. 

Problemen met het retourneren? 

Lukt iets niet met terugsturen van je pakketje? Geen zorgen, onze partner Returnista staat altijd paraat om je te helpen als het gaat om zaken m.b.t. returns. Neem contact met ze op via de chatknop binnen het retourportaal of mail naar support@returnista.nl. Ze zijn 24/7 bereikbaar!