THE OLD MAN BOARSPORTS – The Old Man Boardsports
Valuta
Taal

 

The Old Man is in 1978 geboren. Vanaf 1988 werd de winkel 'The Old Man Amsterdam'. Toen begon The Old Man skate- en snowboards te verkopen. Het snowboarden ging skyhigh en begon een compleet eigen leven te leiden. Er was toen nog geen voorbeeld van hoe het moest, alleen veel liefde voor de boardsport. Elke donderdag waren er screenings van opkomende boardfilms en bijna alle succesvolle Nederlandse Boardsporters werden gesponsord door de winkel. Al snel was The Old Man de toonaangevende skate- en snowboardshop van Amsterdam. Later kwamen daar andere boardsports, zoals surf- en wakeboard bij. Vandaar nu de naam ‘The Old Man Boardsports’.

 

Vergeleken met onze andere winkels, is The Old Man Boardsports een gezellige, rumoerige, coole winkel in een uniek pand, waar altijd iets gaande lijkt te zijn. Al zijn het niet de kleurrijke en vreemde types die we af en toe over de vloer hebben, dan is het wel het personeel dat met elkaar loopt te dollen, of in een zelfgemaakte kartonnen bobslee van de trap af dendert. Uiteraard altijd veilig en met oog voor de klant. Wij zullen de klanten op een vriendelijke, enthousiaste, soms met een humoristische kwinkslag, maar altijd met eerlijk en goed advies benaderen, hier onderscheiden we ons van veel andere winkels, met name in de binnenstad van Amsterdam. 

 

In het centrum focussen wij ons nadrukkelijker op de mode rondom onze Boardsport merken. Zoals Billabong, Burton, Volcom, Roxy, maar ook Carhartt WIP. Ons schoenenrek is skater georiënteerd, met Vans, Nike, Adidas en Cariuma. Ons specialisme vind je boven. In de winter Snowboardequipment en in de lente/zomer en surf en skate equipment. De skater, surfer en snowboarder kan hier terecht voor een nieuw snow, surf, skate of long board maar ook voor een Billabong wetsuit of een GORE-TEX winterjas. Accessoires doen we ook niet in onder, met BARTS en Secrid. De winkel bestaat nu al 35-jaar en blijft een van de meest authentieke plekjes in de binnenstad.