THE OLD MAN SMOKE SUPPLIES & GIFTS – The Old Man Boardsports
Valuta
Taal

The Old Man Smoke Supplies & Gifts is de Headshop van Amsterdam en is de opvolger van de Aziatische en Afrikaanse kunst winkel die in 1924 begon. Wij groeide mee met Amsterdam een keerde langzaam naar de rokers-community toe, zo werden wij een van de eerste ‘Headshops’ in Nederland sinds 1978. Inmiddels is deze naam een begrip geworden en mogen we de derde generatie klanten in onze winkels ontvangen. Daar zijn we enorm trots op en zegt veel over onze betrouwbaarheid, kwaliteit en kennis.

In de winkel hangt een echte huiskamersfeer, met betrouwbare gezichten die al 40 jaar werkzaam zijn in de winkel. De ‘Oude Man’ houdt al langer dan 50 jaar de wacht voor de ingang en is een echte publiekslieveling geworden.

Naast de goede sfeer en het stukje geschiedenis, blinkt de winkel uit in haar unieke en authentieke presentatie, prachtige etalage en het rijke assortiment aan gifts en Smoke supplies. De grootste merken zijn allemaal aanwezig. Clipper, Raw, Smoking, Storz & Bickel, Bulldog en meer. Opzoek naar een vape, vloeitjes, waterpijp en/of een bong ga dan bij de Oude Man naar binnen. Ook geloven we sterk in duurzame kracht van hemp producten. Tegenwoordig vind je in onze winkel kleding, tasjes, poncho’s, hoedjes gemaakt van duurzame hempvezels. Niet alles heeft te maken met dit wonderplantje. We verkopen ook schattige sieraadjes, armbandjes en Old Man merchandise. Voor ieder wat wils. Dit alles kan je ook vinden in onze webshop: TheOldManSmoke.com. The Old Man Smoke Supplies is een must-see als je in het Centrum van Amsterdam bent.