TOMS SKATESHOP – The Old Man Boardsports
Valuta
Taal

Tom’s Skateshop / The Old Man West is onze designated Skateshop en is al doende gericht op de skater en streetwear. Hier vind je een alternatief assortiment ten aanzien van de andere The Old Man’s, met onder andere merken zoals Obey, Dickies, HUF, Polar, Element, Nike SB, New Balance, Adidas, Vans en Magenta.

 

De Tom’s skateshop is begonnen in het centrum van Amsterdam nadat de Skate community groeide in de stad. Er was behoefte naar een echte Skatewinkel. The Old Man kon deze wens vervullen en deed dit onder de naam The Old Man’s skateshop, in het kort Tom’s. Sinds 1998 heeft de naam een legendarische status.

 

Voor dezelfde reden als voor The Old Man South, werd de winkel steeds lastiger te bereiken voor de Amsterdammer. De Clercqstraat leek ons een goed alternatief en we verhuisden ongeveer 6 jaar geleden naar West-Amsterdam. Op deze plek komen 2 werelden in een, de skatesfeer van Tom’s en de authentieke en vertrouwde gevoel van The Old Man. Kom langs voor onderhoud van je skateboard, een nieuw deck of nieuwe lagers. Alle essentials en meer vind je daar. Daarom heen wordt de winkel in de winter versterkt door technische wintersportjassen-en-broeken en snowboards van topmerken zoals Burton. In de andere seizoenen vind je daar de nieuwste streatwear trends, de beste skateschoenen en meer.