FAQs – The Old Man Boardsports
Currency
Language

FAQ'S

Vind hier onze FAQ'S. Voor verdere vragen kun je ons ook bereiken via service@theoldman.com en 0207237437

Onderwerpen

FAQ

Bestellen & Betalen

Hoe plaats ik een bestelling?

Gevonden wat je graag wilt bestellen? Plaats je bestelling door de simpele stappen te volgen die omschreven staan bij bestellen en betalen. Zodra we jouw bestelling en betaalbevestiging hebben ontvangen hoef je alleen nog maar te wachten of naar de winkel te gaan om je bestelling op te halen.

Hoe kan ik betalen?

Je hebt keuze uit de volgende betaalmethodes: iDeal, VISA, MasterCard, Maestro, American Express, Bancontact en Google Pay.

Verzending & Retourneren

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn €4,95 voor bestellingen binnen Nederland en België. Bestel je voor meer dan €60,-, dan is verzending gratis.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Bestellingen binnen Nederland worden als pakket met PostNL verzonden inclusief Track & Trace service. PostNL is verantwoordelijk voor de bezorging. Voor leveringen buiten Nederland werkt PostNL samen met een bezorgdienst van het desbetreffende land.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bestel je op een werkdag binnen Nederland of België dan ontvang je je bestelling over het algemeen binnen 2-3 werkdagen. Bestellingen die op vrijdag na 13:00uur, zaterdag, zondag of op een feestdag worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag verstuurd. Je ontvangt de Track & Trace gegevens zodra jouw bestelling is verwerkt. Zendingen naar een ander Europees land dan Nederland of België verschilt per land.

Ophalen in de winkels kan, indien voorradig, direct!

Kan ik mijn pakket volgen?

Als we jouw pakket hebben verwerkt ontvang je per e-mail de Track & Trace gegevens. Vanaf het moment dat we jouw pakket overdragen aan PostNL, kun je de status van de bestelling volgen.

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Als je de bestelling wilt retourneren heb je daar 14 dagen de tijd voor, vanaf de datum van ontvangst. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling terug te sturen via de post of terug te brengen bij één van onze winkels. De kosten voor retourzending naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket. Het artikel terugbrengen naar de winkel is gratis. Je product dient in originele staat, niet gedragen en met originele verpakking teruggestuurd / gebracht te worden. Let op: na de 14 dagen bedenktermijn is het niet meer mogelijk om te retourneren.

 Hoe krijg ik mijn geld teruggestort?

Zodra we je artikelen hebben ontvangen zullen wij het verschuldigde orderbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 10 dagen na het ontvangst van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer je ervoor kiest om je bestelling te retourneren in één van onze winkels dan ontvang je dus niet het bedrag in de winkel terug. De tenaamstelling van de rekening waarvan je jouw geld krijgt teruggestort is : Eberhardt Aziatische Kunst B.V. Dit is de identiteit van de onderneming.

Levering

Wat moet ik doen als ik een incompleet of defect product heb ontvangen?

Wij stellen onze producten met de grootst mogelijke zorg samen. Heb je toch het idee dat er iets mist bij het geleverde product of dat er iets defect is? Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact op met onze klantenservice via+31 (0) 20 723 7437(optie 4) ofservice@theoldman.com(gelieve incl. foto). We streven ernaar om je, indien nodig, zo snel mogelijk van de missende onderdelen of een nieuw product te voorzien.

Ik heb een verkeerd product gekregen. Wat nu?

Wij stellen je bestelling met de grootst mogelijke zorg samen. Heb je toch een verkeerd artikel ontvangen, dan vragen we je het product met PostNL te retourneren in Nederland en vanuit het buitenland met de standaard vervoerder. De standaardkosten voor het terugsturen storten wij terug op je bankrekening. Gebruik hiervoor het retourformulier. Voor het nasturen van het juiste product rekenen wij uiteraard geen verzendkosten.

Contact & klachten

Hoe neem ik contact op met The Old Man?

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 16:30 uur op het nummer+31 (0) 20 723 7437of via e-mailservice@theoldman.com.

Mocht je gebruik maken van e-mail, dan zullen wij deze binnen 24 uur op werkdagen beantwoorden. Vermeld indien van toepassing uw ordernummer om uw aanvraag te bespoedigen.

 Ik heb een klacht. Wat nu?

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 16:30 uur op het nummer+31 (0) 20 723 7437of via e-mailservice@theoldman.com.

Mocht je gebruik maken van e-mail, dan zullen wij deze binnen 24 uur op werkdagen beantwoorden. Vermeld indien van toepassing uw ordernummer om uw aanvraag te bespoedigen.