Over de Winkel

The Old Man is nooit begonnen als een boardsports winkel zoals we hem nu kennen. In 1924 begon de familie Eberhardt een Aziatische kunst winkel, die tot de toch van vandaag nog steeds bestaat en bekend staat als de Asian spirit. Nadat deze winkel een groot succes bleek, was er ruimte voor een nieuwe winkel, The Old Man Smoke Supplies in 1978. De winkel kreeg zijn naam, omdat er een beeld van een oudere man voor de winkel stond.
Vanaf 1988 werd de winkel 'The Old Man Amsterdam'. Toen begonnen de zoons Eberhardt's skate- en snowboards te verkopen. Het snowboarden ging skyhigh en begon een compleet eigen leven te leiden. Er was toen nog geen voorbeeld van hoe het moest, alleen veel liefde voor de boardsport. Elke donderdag waren er screenings van opkomende boardfilms en bijna alle succesvolle Nederlandse Boardsporters werden gesponsord door de winkel. Al snel was The Old Man de toonaangevende skate- en snowboardshop van Amsterdam. Later kwamen daar andere boardsports, zoals surf- en wakeboard bij.

Intussen bestaat The Old Man Amsterdam al meer dan 30 jaar en bestaan we uit 5 unieke winkels.

Ons Assortiment

Tot op het heden zijn we uitgegroeid tot een specialist in boardsports. Met een groot assortiment van snowboards, sups, surfboards, longboards, steppen en ga zo maar door. Dit assortiment wordt versterkt met ons team in de winkels, die alle kennis hebben om voor jouw het beste board te vinden. Naast alles over boardsports, hebben we ook een groot assortiment aan kleding van topmerken. Van Burton tot Carhartt W.I.P. Van wintersportjassen en broeken tot zomerse T-shirts en wetsuits. Van heren tot dames kleding, er is voor ieder wat wils.

Ons Team

The Old Man is na het succes van de Boardsports winkel in de Damstraat, ook andere vestigingen gaan openen. Nu hebben we naast de The Old Man in het centrum, ook The Old Man winkel in de Rijnstraat, The Old Man in De Clercqstraat en zelfs een The Old Man winkel in het grootste winkelcentrum van Nederland "Westfield Mall Of The Netherlands" in Leidschendam, met een team dat nog net zo enthousiast is als toen.
Je hebt je succesvol ingeschreven!
This email has been registered