THE OLD MAN SOUTH – The Old Man Boardsports
Valuta
Taal

The Old Man South is ontstaan na het succes van The Old Man Boardsports in het centrum van Amsterdam. De binnenstad werd steeds drukker en we merkten dat de Amsterdammer en Nederlander ons lastiger kon bereiken. Om dit probleem op te lossen zijn we een winkel begonnen in de Rijnstraat: The Old Man South. De winkel is voor mensen binnen en buiten de stad makkelijk te bereiken. Door zijn ligging dicht bij de A2 en A10. Het is een grote, ruime winkel (300m2+) in een straat met veel parkeerplekken. Tegenwoordig is The Old Man South de winkel met het grootste Snowboard, Wintersport en Surfassortiment van al onze winkels en staat bekend als de hotspot voor de snowboarder en de wintersport.

 

Bij ons staan service, kennis, klantvriendelijkheid en kwalitatief goede producten centraal. Iedereen is welkom. In de zomer hebben we een uitgebreid aanbod in zomer en Beach kleding zowel technisch als casual, skateboards, longboards, SUP’s, een aantal belangrijke surfboards en met name surf accessoires. In de winter een uitgebreid aanbod in winter en wintersport kleding. Ook hier weer zowel in technische kleding als casual. We werken met sterke merken, zoals Burton, Volcom, Billabon, Arc’teryx en nog veel meer.

In de winter is er meer focus op de technische wintersportkleding en hebben we ook een uitstekende Wax en slijp service center voor zowel ski als snowboard. Voor het onderhoud van je snowboard of ski's kun je eigenlijk gewoon langskomen, maar je kan ook telefonisch een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt aan je snowboard, ski’s of informatie.

 

Wij zijn een van de weinige dealers in Nederland die het Burton Step-On systeem verkopen en speciale Burton snowboards. Burton Step-On is de nieuwste innovatie in de Snowboardwereld. Met dit systeem hoef je niet meer te gaan zitten om je bindingen vast te zetten. Je stapt in je binding, die klikt vast en gaan!

 

Al onze medewerkers beoefenen één of meer boardsporten en surfen, skaten of snowboarden dus. In de winkel is bijna altijd een teammember aanwezig die specialistische vragen over zowel surf, skate of snowboarden kan beantwoorden. Door de combinatie van de ruime winkel en het specialisme van het team is The Old Man South een winkel waar elke boardsporter terecht kan.