Bescherm jezelf met SunBum zonnebrand 🌞🏄‍♂️ – The Old Man Boardsports
Currency
Language
We leven op een fantastische blauwe boardsports planeet waar van alles op te doen is.

Je kunt lekker gaan snowboarden over grote witte poedervelden, dikke golven gaan surfen in een helderblauwe tropische oceaan of lekker gaan skaten in de stad op een zonnige dag. Maar, vergis je niet. Tijdens al deze activiteiten is er een sluipend gevaar op de loer.

Dat gevaar is de zon. De krachtige stralen van de zon kunnen namelijk op den duur huidkanker veroorzaken. Zelfs op minder zonnige dagen kun je verbranden omdat 90% van uv-straling zijn weg langs de wolken vind.

En juist in de bergen of op de zee kunnen die stralen weer krachtig teruggekaatst worden op je lichaam. Dit kan de zonkracht met 50% versterken.

Het is daarom belangrijk dat je jezelf beschermd met een kwalitatieve zonnebrand. En bij The Old Man hebben we bewust gekozen om de zonnebrand van SunBum aan te bieden.

SunBum biedt namelijke superieure protectie op een originele manier. Daarnaast sponsoren ze veel atleten uit de boardsports wereld. Ook voldoet de zonnebrand aan normen die wij belangrijk vinden. Zo is het veilig voor koraal en is het parabeen en sulfiet vrij.

Smeer je elke 2 uur in. En vergeet niet je oren, schouders en neus in te smeren🦻Geniet veilig van al je favoriete activiteiten met SunBum zonnebrand! 🏄‍♀️🏂🛹

Ps, SunBum doet het ook altijd goed als moederdag cadeau!